Direktor Partizana ponovo na udaru navijača Zvezde: Nove sramotne prozivke na račun Savića

 
 ≫ 
  • 3

Direktor crno-belih "počašćen" kontigentom uvreda pola sata pre meča

Sportski direktor Partizana Zoran Savić ponovo je bio na sramiotnom udaru navijača Crvene zvezde pred majstoricu ova dva tima u finalu ABA lige!

Naime, Savić je na teren Pionira izašao pola sata pre početka utakmice, a Zvezdini navijači su ga horski dočekali uvredama "Vrati konju glavu, Zorane."

Podsetimo, ove sramotne uvrede Savić je doživeo i tokom druge utakmice koju je Zvezda dobila za vođstvo 2:0 u seriji. Partizan je potom izjednačio i izborio ovaj peti meč.

Inače, Savić je svojevremeno priznao da je oduvek bio navijač Zvezde, a po dolasku u Partizan Delije su iskopale taj njegov intervju.

- Ja sam uvek navijao za Zvezdu. Pre sam iz Zenice uvek išao, gotovo svakih 15 dana da pratim fudbalere Zvezde. Na košarku nisam često išao, ali na fudbal jesam od malih nogu. Tako da mi je nastup u Zvezdi sigurno jedna od neostvarenih želja u karijeri - rekao je Savić ranije.

Kada je u pitanju reprezentacija Jugoslavije, Savić je sa Plavima bio prvak sveta 1990. gdoine, zatim evropski šampion godinu dana kasnije, a zlato je uzoe i na EP 1995. i 1997. godine. Takođe, ima srebro sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA