"Odvratni su!": Beograđani rekli ko pobeđuje u majstorici finala ABA lige i da li će biti nereda

 
 
 ≫ 
  • 9

Večeras će ABA liga dobiti svog pobednika, a tenzija može da se "seče nožem"

Nove stranice rivalstva Crvene zvezde i Partizana će posle večerašnje utakmice biti ispisane.

Domaćini večerašnje "majstorice", crveno-beli će se u slučaju trijumfa izjednačiti upravo sa Partizanom na vrhu najtrofejnijih klubova u regionalnoj ligi. Povrh toga, poraziće tim koji vodi Željko Obradović. Još jedno učešće u Evroligi naredne sezone. Nikola Kalinić će krunisati svoj MVP povratak u Zvezdu.

Partizan namerava da se vrati na tron posle devet godina čekanja. Godine prolaze od ere Duška Vujoševića, mnogim imenima je davana prilika, ali to najpoželjnijeg trofeja i povratka u Evroligu nije došlo. Zvezda je preuzela primat u regionu i u Srbiji, dok su crno-beloi dizali "Žućkovu levicu".  Erupcija euforije kod navijača krenula je sa ponovnim dolaskom Obradovića, najvećeg košarkaškog imena koje se može povezati sa Partizanom. Dovedeni su ultra-skupi stranci koji odgovaraju Žocovim ambicijama sa namerom da se preko Evrokupa ili ABA lige obezbedi upad u elitno evropsko košarkaško društvo. Šokantan poraz od Burse, ispostaviće se finaliste i najvećeg iznenađenja Evrokupa, doveo ih je u "biti ili ne biti" situaciju.

Ogromna iščekivanja dovela su do još većeg razdora među suprotnim navijačkim taborima. Crveno-belo ućutkivanje okuraženih, odnosno crno-beli revanšizam, doveli su do nemilih scena u drugoj i trećoj utakmici. Balkanski stil navijanja u svojoj lošoj krajnosti sa obe strane. Vrhunac je napuštanje sudijske trojke na 00:57 do kraja trećeg meča zbog gađanja sa tribina. U okruženju ispražnjenih tribina na 50% kapaciteta partizan je suvereno došao do izjednačenja. Večeras će biti identična situacija.

Pitali smo Beograđane ko večeras pobeđuje i da li očekuju nove incidente, a i Vi možete dati vaš glas u anketi na kraju teksta.

Video: Pogledajte haos kod Zvezdine klupe iz drugog ugla

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    6. jun 2022 | 15:16

    Ништа њима неће фалити да чекају и десету годину. Због већинске Србије, која навија за Звезду, против хрвата, кечића, милогораца и осталих који су већински за њих...

  • DR

    6. jun 2022 | 16:03

    🔴⚪🔴⚪♥️♥️♥️🏆🏆🏆♥️♥️♥️

  • Kiza i Komina

    6. jun 2022 | 17:23

    🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤 Budi čovek, a ne broj. Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u žilama zaledi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA