Sraman potez sina Zvezdine legende: Trifunović provocirao crveno-bele posle trojke i razbesneo Radonjića

 
  • 77

Dodaćemo i bespotreban, jer do tog trenutka nije bilo nikakvih problema

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović sramotno je reagovao sredinom poslednjeg deonice meča protiv Crvene zvezde, kada je posle jedne trojke bez ikakve potrebe provocirao klupu crveno-belih!

U utakmici koja je rešena već u prvom poluvremenu i koja je, za razliku od prve tri, bila i te kako korekta, Trifunović je pogodio trojku za 103:69 i onda izazvao haos posle kog je i isključen.

Njegovo gestikuliranje ka klupi crveno-belih izazvalo je veliki revolt Dejaana Radonjića koji kao da je krenuo da se obračuna sa Trifunovićem. S druge strane, igrača Partizana su takođe držali saigrači.

Trifunović je, inače, sin Zvezdine legende Alkesandra Trifunovića koji je bio i igrač i trener crveno-belih. Kao košarkaš je 1993. i 1994. bio prvak Jugoslavije sa Zvezdom koju je sa klupe predvodio u tri navrata.

Trifunović je na kraju zabeležio sedam poena, a Partizan je slavio 112:84 i na taj način je obezbedio majstoricu koja će u ponedeljka odlučivati o tituli u ABA ligi.

Video: Pogledajte haos kod Zvezdine klupe iz drugog ugla

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    3. jun 2022 | 21:17

    Franjevačko vaspitanje, čim je dosao u tudjmanov klub odmah je postao bahati ološ. Čekamo te za tri dana ljigice mala poturčena.

  • Zijan

    3. jun 2022 | 20:47

    Sportska kultura,šta je to?

  • Eee

    3. jun 2022 | 20:56

    Na svu srecu, sin igra za pravi klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA