Jokić na hipodromu u Italiji: Navijači otkrili deo Nikolinih NBA planova

 
 ≫ 
  • 2

Srpski centar priželjkuje titulu

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić, posle druge u nizu MVP titule i naporne sezone u Denveru, trenutno odmora do početka nove sezone, a mnogi navijači se nadaju, i do okupljanja reprezentacije Srbije. 

Slobodno vreme, Nikola koristi u Somboru, ali i na proputovanju po Evropi gde učestvuje na kasačkim trkama. Tako se posle Švedske, Nikola našao i u Bolonji, gde se fotografisao sa navijačima. Kako prenose tamošnji mediji, srpski centar se našao na jednoj od trka, i to, na hipodromu, u dana kada se u Italiji slavi Dan republike. Jokić se fotografisao sa navijačima, a jedan od njih je postavio fotografiju na društvene mreže i otkrio deo Nikolinih NBA planova.

- Zdravo ljudi, moje ime je Lorenco i zajedno sa svoja dva prijatelja sam sreo Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Potpisao nam je dres i kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jedno MVP priznanje rekao nam je da je sledeće godine zainteresovan samo za osvajanje NBA titule – napisao je navijač.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    3. jun 2022 | 09:57

    Можда га нису добро разумели... можда је рекао титула на Светском...

  • Skorpion

    3. jun 2022 | 13:03

    Bio u Svedskoj, sada u Italiji, umorice se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA