Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Crvena zvezda u finalu ABA lige

 
 ≫ 
  • 21

Kao što ste i do sada navikli, sve detalje sa meča ćete moći da ispratite na Telegraf sportu

Ukoliko je treći meč služio da "zakuva" atmosferu, onda će ovaj doneti pravu "vrelinu" i temperatura će verovatno doseći vrhunac ove večeri, jer Partizan i Crvena zvezda igraju četvrti meč finalne serije ABA lige!

Ovaj meč je na programu od 18 časova i 30 minuta, a TV prenos meča uživo možete pratiti na kanalu Arena sport 1 Premium, dok ćete detalje moći da pratite putem Telegrafa.

Meč je poprilično značajan i zbog toga što će Crvena zvezda imati drugu meč loptu, s obzirom na to da vode sa 2:1 u seriji, dok će Partizan biti značajno oslabljen i time što će određeni deo Pionira biti ispražnjen zbog incidenata koji su se dogodili tokom trećeg meča.

Eventualnom pobedom Partizana, peti meč će biti odigran pod okriljem domaćinstva Crvene zvezde, a taj meč je zakazan za ponedeljak.

Video: Najbolji momenti trilera u Pioniru: Partizan slavio i smanjio zaostatak protiv Zvezde u finalu

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    3. jun 2022 | 07:39

    Треба гледати још један покушај отимачине у режији јавора и осталих, по директиви моћника из сенке који гурају овај пропали пројекат, који до прошле сезоне гравитирао око 7 места аба...али издигнуће се наши момци против овог црног зла у оделу 32 загорске...

  • VEKI

    3. jun 2022 | 07:53

    RTS OPET SPAVA !! OD SPORTA NULA !! SRAMOTA !!

  • Sa

    3. jun 2022 | 08:05

    Nigde ne gledati ...dve utakmice torture zvezde nad partizanom, to potvrdi i komisija sudija,,i nista,,a onda isto to i u trecoj utakmici, pa se utakmica prekine zbog navijaca.. zasto nije prekidana u prve dve utakmice, zasto...navojaci zvezde su se ponasali jos gore i ....sta gledati, sta..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA