Čanku "pao mrak na oči": Srpski trener odgurnuo trenera rivala, zvao predsednika kluba da se biju!

 
 ≫ 
  • 2

Strateg Lijetkabelisa, posle isključenja pred kraj poluvremena, kipteo od besa i tražio sukob sa svima koji su mu se našli na putu

Srpski košarkaški trener Nenad Čanak bio je centralna figura incidenta koji se dogodio na poluvremenu treće utakmice finala litvanskog plej-ofa, između tima koji vodi Lijetkabelisa i domaćeg Lijetuvos Ritasa (trenutno 1:1 u seriji).

Čankov tim je na poluvremenu gubio velikih 24 poena razlike, srpski trener je moguće nešto prigovorio sudijama i tad je došlo do haosa, čak i fizičkog sukoba Srbina sa trenerom protivničkog tima.

Sudije su isključile Čanka, ovaj je "besan kao ris" krenuo da izađe, a kako mu je kolega sa klupe Lijetuvos Ritasa bio na putu, Čanak ga je odgurnuo, istina i ovaj se teatralno zateturao što je dovelo i do reakcije navijača. Čanak nije posustajao, menjao je boje u licu koliko je bio ljut, na uvrede navijača odgovarao je isto merom, a onda je ušao u još jedan verbalni okršaj - sa predsednikom Lijetuvosa!

Prvi čovek domaćeg kluba se ostrvio sa niskih tribina na Čanka, ovaj ga počastio bujicom psovki i zvao ga da siđe da se obračunaju, no tu se otprilike i završio njihov sukob. Čanak je konačno ušao u tunel ka svlačionicama i strasti su se tu već prepolovile i tenzija splasla.

U jednom trenutku, što se može videti i na snimku, i Đorđe Gagić se približio mestu gde su se raspravljali Čanak i predsednik Lijetuvosa, međutim sukob nije eskalirao do te mere da je bila potrebna intervencija igrača oba tima.

Pogledajte sukob i iz drugog ugla.

Nrenad čanak je bio ljut kao ris!

nenad čanak Foto: twitter/Eurohoops

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA