Košarkaš Zlatibora završio u svlačionici Golden Stejta: Pozirao za fotografiju sa Stefom Karijem

 
 ≫ 
  • 0

Nemanja Protić otputovao je da poseti srpskog reprezentativca, Nemanju Bjelicu

Košarkaši Zlatibora osvojili su titulu u Košarkaškoj ligi Srbije, a potom i u Drugoj ABA ligi, ali i pored toga im nije omogućen direktan plasman u najviši rang regionalnog takmičenja. Morali su da prođu kroz baraž, gde su izgubili od Borca iz Čačka, pa se sada nadaju da bi preko zelenog stola mogli da se domognu mesta koje je vodi u ABA ligu.

Bilo kako bilo, posle velike zajedničke proslave, košarkaši Zlatibora su otišli na više nego zasluženi odmor od svih dešavanja. Neki su ostali u Srbiji, a neki su se uputili u inostranstvo kako bi napunili baterije.

Tako je na potpuno (ne)očekivanom mestu završio prvotimac Nemanja Protić, koji je ni manje ni više kupio avionsku kartu do Kalifornije kako bi posetio svog velikog prijatelja, Nemanju Bjelicu koji nastupa za Golden Stejt Voriorse.

Ratnici su se plasirali u finale NBA lige i boriće se za šampionski prsten, a protivnik će im biti Boston. Ipak, Protić je iskoristio veselu atmosferu posle jednog od mečeva Golden Stejta protiv Dalasa u finalu Zapada kako bi "upao" u svlačionicu.

Fotografisao se zajedno, ne samo sa Nemanjom Bjelicom, već i sa čuvenim Stefom Karijem. Mnogi na društvenim mrežama šaljivo su se podsetili filma "Thunderstruck" u kojem je Durant preneo svoje "šuterske moći" jednom dečaku, aludirajući na to da je možda i sjajni Amerikanac to učinio srpskom košarkašku.

Bilo kako bilo, nema sumnje da će ovo putovanje ostati dugo u sećanju Nemanje Protića, koji je nastupao kroz karijeru i za Budućnost, Borac, Metalac, FMP, ali i za brojne klubove u Rusiji, Mađarskoj i Nemačkoj.

Video: Momenat kada su shvatili da trojka Strusa nije validna

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA