Saznajemo! Partizan zatražio sudijsku ekspertizu drugog meča finalne serije ABA lige!

 
 ≫ 
  • 40

U klubu su nezadovoljni deljenjem pravde crnogorskog arbitra Igora Dragojevića

Posle dešavanja tokom druge utakmice finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, gostujući sastav zatražio je sudijsku ekspertizu saznaje Telegraf.rs od izvora iz kluba.

Crvena zvezda je u nedelju pred svojim navijačima savladala večitog rivala sa 85:81, ali su crno-beli bili nezadovoljni pojedinim odlukama arbitara Ilije Beloševića, Igora Dragojevića i Marija Majkića.

Stoga su pribegli odluci da pravdu potraže pred sudijskom komisijom regionalnog takmičenja koju će činiti tri člana, a rezultati će biti poznati u utorak tokom dana ili najkasnije u sredu, kada je na programu treći meč finalne serije.

Na čelu komisije nalazi se nekadašnji srpski arbitar Saša Maričić iz Kraljeva. U Partizanu su posebno nezadovoljni suđenjem crnogorskog arbitra Igora Dragojevića.

Sledeći meč na programu je u sredu u dvorani "Aleksandar Nikolić" pred Partizanovim navijačima sa početkom od 20.30 časova.

Video: Slobodno bacanje Lesora: Matijas napravio prestup

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    30. maj 2022 | 21:58

    Hahahah ovo je muzika za nase usi, to znaci da je ozbiljna panika uhvatila Tudjmanove potomke. Bacenih 15 miliona u vodu, tj. u necije dzepove.

  • 011.011

    30. maj 2022 | 22:11

    Najjace sto je Dragojevic ocerupao Zvezdu.Cerupa jr jos od plej ofa onr srzone kada je Buducnost uzela Aba ligu.Ipak, to jr Kalimero klub jsd-ovaca.

  • NB

    30. maj 2022 | 22:56

    I u toj ekspertizi ce te opet izgubiti jer je Zvezda vise ostecena..Koliko ste vi postali smesan klub niste ni svesni,kukate kao neke babe za sve zivo..Imate igrace koji su nekulturni i bezobrazni sacuvaj boze,sa sve trenerom koji psuje sve zivo i igracima svojim i sudijama i nikako da dobije opomenu a kamoli tehnicku i vi hocete ekspertizu..Slobodno,i tu ce te losije proci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA