Haotične scene iz Pionira: Igrači Zvezde čuvali košarkaše Partizana od navijača, svi držali Lesora!

 
 ≫ 
  • 38

Ogromna tenzija u drugoj utamici finalne serije plej-ofa ABA lige kulminirala po završetku kada je došlo do nemilih scena

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan 85:81 u drugoj utakmici finalne serije doigravanja ABA lige, posle pravog košarkaškog rata, uzbuđenja i drame, na parketu hale "Aleksandar Nikolić", uz neviđen triler i tenziju u samoj završnici.

Finiš meča bio je za infarkt, Zvezda je nekako uspela da odbije sve nalete rivala, da slavi i povede 2:0 u seriji, ali odmah po završetku meča viđene su krajnje ružne scene, sramotne, nešto što smo već viđali proteklih godina na istom mestu, sa istim akterima na sceni.

Kiša tvrdih predmeta je gotovo konstantno letela u teren, što zbog odluka sudija na štetu domaćeg tima, ali najviše zbog poražavajuće činjenice da ne postoji ni trunka sportske kulture među fanovima crveno-belih. Čast onima koji je imaju.

Navijači šampiona su sporadično vređali Željka Obradovića, na tapetu im je bio i Zoran Savić, zatim Aleksa Avramović, a na kraju, po završetku ovog košarkaškog trilera, umalo je došlo i do fizičkog obračuna pristalica domaćih sa najratobornijim u taboru crno-belih, Matijasom Lesorom.

Tenzija je dostigla vrhunac u tim momentima, Francuz nije želeo da oćuti provokatorima, nije ustuknuo, pa su morali da ga smiruju svi živi koji su se našli oko njega u tom trenutku, saigrači, sportski direktor Savić, ali i igrači Zvezde koji su stali u zaštitu igrača iz protivničkog tabora. Do klupe Partizana, gde se čitava ova scena i odigrala, dotrčao je i trener crveno-belih Dejan Radonjić, da i on bude mirotvorac, što je na kraju, uz mnogo muke i truda svih na terenu, dalo rezultata.

matijas lesor Foto: MN Press

Strasti su se nekako smirile, igrači otišli u svlačionice, ali ostaje mučan utisak posle ovakvih scena, a tek sledi treći meč, i to tamo gde će sada igračima Zvezde, posle svega viđenog, biti priređen istinski pakao.

Video: Zagorac pogođen u glavu predmetom od strane navijača

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    29. maj 2022 | 23:18

    Ovako skandalozno sudjenje svakog bi isprovociralo. Još jedan neuspeli pokušaj da gamad uz pomoć sudija dodje do pobede.

  • nibrS

    29. maj 2022 | 22:45

    Čovićevi jurišnici....

  • Baxter88

    29. maj 2022 | 23:17

    Pa sve po zasluzi, svi koji su bili na tapetu su uvek i bili klasicni provokatori! Sta se trazi to se i dobije i nema ljutis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA