Španski navijač se pohvalio velikim ulovom: Posle potpisa tamošnje legende košarke, došlo je vreme za Musu

 
  • 1

Čekao je dosta dugo, ali je na kraju vredelo

Video: Novo pojačanje Partizana: Video sam da je Zvezda mnogo iznad, ali želim u Ligu šampiona

Košarka u Bosni i Hercegovini je posle toliko godina u velikoj ekspanziji. Konačno su se pojavili neki novi talenti koji predvode nacionalni tim poput Edina Atića, Amara Gegića, Kenana Kamenjaša, Aleksandra Lazića i Džanana Muse. Upravo je ovaj poslednji ovih dana u centru pažnje u Španiji, iao se ne nalazi na parketu već duže vrama. Problem je naravno ona povreda dušnika, zbog koje je morao i na hitnu medicinsku operaciju.

Od nje se sasvim korektno oporavlja, nije imao većih komplikacija, ali nije ni uspeo da se vrati na teren do kraja ligasškog dela sezone, što će  reći da će leto iskoristiti za kompletnu rehabilitaciju i pripreme za narednu godinu od koje se od njega mnogo očekuje.

Jedan od španskih navijača pohvalio se putem drušvenih mreža i to zbog toga što je Džanan Musa odlučio da mu učini veliku uslugu. Naime, on mu se potpisao na papir na kojem je već stajalo prezime čuvenog Mirze Delibašića, što će reći da je ovaj papir star tačno 40 godina, istakavši da je to "idealna kombinacija".

- Idealna kombinacija je kada ti 1982. godina autogram da bosanska košarkaška zvezda Mirza Delibašić, a 40 godina kasnije, 2022. godine, pored njega se potpisala i bosanska košarkaška zvezda Džanan Musa, na istom papiru.

Video: Nećete verovati koliko skupe papuče Jokić vucara po štali

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    15. maj 2022 | 11:51

    Мирза је за овог Џордан лично!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA