Ko je Nikola Jokić posle Nikole Jokića?

 
 
 ≫ 
  • 9

Srpski košarkaški agent je otkrio u razgovoru za naš portal da će Nikola Jović biti novo čudo srpske košarke

Srpski centar Nikola Jokić zaludeo je košarkašku naciju svojim novim dostignućem i osvajanjem druge uzastopne nagrade za najkoristnijeg igrača NBA lige. Unikatan talenat, ali nije tajna da Miško Ražnatović među svojim "pulenima" ima i "novog Nikolu Jokića", kako je istakao najuticajniji košarkaški menadžer u Evropi za Telegraf.

Radi se o Nikoli Joviću, košarkašu Mege, koji je ove sezone odigrao svoju prvu profesionalnu sezonu i odmah je poneo nagradu za "zvezdu u usponu" ovog takmičenja.

Miško Ražnatović je za Telegraf odgovorio i na pitanje da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju, a otkrio je i da od svog novog bisera, Nikole Jovića očekuje da ove sezone bude draftovan u prvoj rundi, a onda i da nađe svoje mesto među svodovima hala u SAD-u. Međutim, nije on jedini "novi Jokić", kako ga je ovaj menadžer nazvao u razgovoru za Telegraf.

- Očekujem da če biti draftovan u prvoj rundi i da će sledeće godine igrati na NBA terenima. On je sticajem srećnih okolnosti, ima popularnost, u odnosu na najboljeg igrača sveta se razlikuje za jedno slovo. Dolazi iz istog kluba, ima istog agenta... Ja pokušavam da ljudima objasnim da je to to, biće to isto. Jedno slovo ne može napraviti veliku razliku. Ja takođe verujem da taj klinac iz Podgorice, Zvonimir Ivišić ima potencijal za velike stvari, ne ovog leta, ali u budućnosti sigurno.

Podsetimo, Jović je rođen 2003. godine, a 9. juna ove godine će tek napuniti 19 godina, dok se već radi o vanserijskom talentu, koji je ove sezone u ABA ligi beležio 11,7 poena i 3,4 asistencije po meču, što je impresivna statistika za ovako mladog igrača.

Video: Miško Ražnatović odgovorio na najvažnije pitanje: Da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju?

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    13. maj 2022 | 15:12

    Bojim se da to jedno slovo razlike,neće promeniti odnos prema reprezentaciji??

  • aauu

    13. maj 2022 | 16:01

    sto ovakav tekst?

  • taifun

    13. maj 2022 | 15:42

    Fmp bi trebao možda kao mega da se posveti stvaranju igrača, ne znam što jure uspeh kad u Evropi neće nikad uraditi 20% onoga što je Partizan, i svi će ih tretirati kao ponos Izraela Makabi. Neka se posvete 100% tom poslu i nek konačno dobiju jednog igrača kojeg su oni stvorili a nisu kupili gotovog👉👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA