Luda sekvenca u Pioniru: Kalinića "izblokirao" obruč na zakucavanju, pa Jaka Blažič vezao 2 trojke preko ruke

 
  • 0

Veoma dinamičnih nekoliko sekundi viđeno je u dvorani gde se odigrava prvi meč drugog polufinala ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde i Cedevita Olimpija igraju prvi meč drugog polufinala ABA lige u Pioniru. Najveća muka po pitanju odbrane Crvene zvezde jeste Jaka Blažič, koji je za manje od 20 minuta uspeo da postigne 13 poena, a posebno zanimljiva je bila njegova sekvenca u prvoj deonici, kada je postigao šest poena u dva napada, a imao je i priliku za sedmi, dok je svemu tome prehlodilo promašeno zakucavanje Nikole Kalinića.

Jaka Blažič je poprilično rasploženo ušao u meč, postigao je tri trojke iz pet pokušaja, od čega su dve došle u dva napada, a svemu je kumovao Nikola Kalinić, koji je promašio zakucavanje. Srpski košarkaš je želeo da ponovi slično zakucavanje kao ono protiv Grčke preko Burusisa, ali mu je obruč bio na putu.

Prethodno, Jaka Blažič se odlično otovrio, dobio je loptu i postigao je iako je morao da šutira preko igrača. Lopta je potom došla do Kalinića, on je promašio zakucavanje, da bi u kontru krenuo Jaka Blažič, koji je iz kotnre šutirao za tri, pogodio je, a Nejt Volters je napravio faul, te je omogućio slovenačkom košarkašu da ode na liniju slobodnih bacanja, što ovaj nije iskoristio.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Avramović dao trojku, pa se uneo u lice Jaki Blažiču

(Telegraf.rs)

Video: Čima Moneke ispao pravi gospodin posle poraza od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA