Nikola je dva puta zaplakao, jednom sada i jednom zbog reprezentacije

 
 ≫ 
  • 12

Somborac nije mogao da sakrije memocije

Srpski košarkaš Nikola Jokić, po drugi put u nizu, odabran je za MVP-a NBA lige, a posebno iznenađenje priređeno mu je u rodnom Somboru, gde je u društvu prijatelja dobio prestižnu nagradu.

Srpski košarkaš nije mogao da sakrije emocije pa je u jednom momentu i zaplakao. Naravno, bile su to suza radosnice jer nije očekivao da na jednom mestu vidi drage ljude sa kojima sarađuje u Denver Nagetsima i koji su došli samo zbog njega kako bi mu uručili prestižnu nagradu.

Nikola je još jednom pokazao da se iz košarkaša, kojeg često predstavljaju kao ozbiljnog i ćutljivog krije običan momak iz Sombora sa temperamentom vojvođanske ravnice koji, i te kako, ume da pokaže emocije i našali se, ali i zaplače.

Ovo je mnoge podsetilo na momenat iz 2016. godine kada je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju. Tada je na dočeku u svom rodnom gradu hteo da kaže nekoliko rečenica, ali u naletu emocija nije mogao da zadrži suze.  To mogu samo najveći...

Video: Nikola Jokić popodne proveo u ergeli: Ekskluzivni snimci portala Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: Jovančević za Telegraf govorio o EP, povredi i rezultatima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somborka

    12. maj 2022 | 15:33

    Aman dosadni ste reprezentacija pa reprezentacija, ne vidim zasto bi morao da igra za nju. ne duguje nikom nista sem svojoj porodici koja ga je podrzavala.A vi koji toliko se prsite patriotizmom pitav vas jeste li kojim slucajem oduzili necimdrzavi i patriotizmu pa i obicnim sluzenjem vojnog roka.

  • Pp

    12. maj 2022 | 15:26

    I više nikad nije zaigrao za tu reprezentaciju... Svaka čast za sve što je na individualnom polju postigao, ali imamo mnogo većih i bitnijih igrača koji su mnogo više postigli od njega što se tiče titula, medalja i uticaja na ljude i svoju zemlju. Neka uživa u svom pošteno zaradjenom novcu i zasluženom raju, ali ne treba da ga uzdizemo jer za Srbiju nije uradio ništa.

  • Miljan

    12. maj 2022 | 15:23

    Pa brate nije ni Rebraca igrao bog zna za reprezentaciju,htio je NBA karijeru da izgradi. Danas rijetko pominjan lik.Koga briga za takve likove. Zelim im svu srecu i zdravlje ali karakter 0!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA