Veličanstven doček za Džikića u Pioniru: Gromki aplauz se proširio duž cele hale

 
  • 4

Ne zaboravljaju navijači gde je proveo šest godina svoje karijere

Košarkaši Budućnosti i Partizana igraju prvi meč polufinalne serije ABA lige u punom Pioniru, gde su navijači crno-belih gromkim aplauzom pozdravili svog bivšeg trenera Aleksandra Džikića.

Džikić je u junu 2021. godine postao trener Budućnosti, gde je i prethodno radio od juna 2017. godine, pa sve do 29. decembra 2018, kada je posle bolnog poraza od Bajerna u Evroligi dobio otkaz od Podgoričana, iako ih je prethodno doveo do ABA lige.

Navijači Partizana nisu zaboravili ni to da je Džikić sezonu pre Budućnosti predvodio Partizan, s kojim nije mogao da se domogne nijednog trofeja.

Ta sezona, a i šest godina u periodu od 1999. do 2005. kada je radio kao asistent u Partizanu, dovoljne su bile da zasluži poštovanje i ljubav navijača, koji su ga i sada, kao rivala, pozdravili veoma srdačno. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u video klipu na početku teksta.

Video: Nezadovoljni Željko Obradović oštro po igračima: Nismo osvojili titulu 9 godina, gde je motivacija?

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    10. maj 2022 | 19:54

    To su grobari zamislite da je bio trener cigana oni bi ga izviždali. Grobari imaju kulturu uz mali broj koji nemaju za razliku od FMP-2 koji imaju sve suprotno.

  • M

    10. maj 2022 | 21:06

    Svaka čast navijačima Partizana jer je on bez obzira što vodi rivala Partizana to zaslužio i biće uvijek dio crno belih.

  • dovla

    10. maj 2022 | 20:02

    A pocela prijateljska utakmica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA