Pantera poslali u drugi tim Evrokupa: Košarkaš Partizana ipak dobio priznanje, sa njim su Dubljević i Blažič

 
  • 6

Košarkaš Partizana iza sebe je imao sasvim dobru sezonu u evropskom takmičenju

Evrokup je počeo sa dodelom priznanja za sezonu na izmaku. Finale se igra u sredu u Bolonji između Virtusa i Burse, a juče je objavljen i prvi tim ovog takmičenja u kojem nije bilo igrača Partizana.

Međutim, u drugom timu se našao jedan i to - Kevin Panter. Igrač Partizana koji se juče na Tviteru oglasio po objavljivanju prvog tima Evrokupa sa kratkim "LOL "(eng. laughing out loud - smejem se naglas) danas je dodat u rezervni sastav.

Zajedno sa njim, među pet "drugoplasiranih" našao se i Jaka Blažič koji je sa ekipom Cedevita Olimpije dogurao korak više od Partizana, ali je takođe eliminisan od Burse. Tu je i Bojan Dubljević kada je reč o momcima sa ovih prostora.

Petorku kompletiraju Semaž Kriston iz Ulma i Kejleb Houmsli iz Hamburg Tauersa. Svi oni dali su možda i ponajveći doprinos svojim timovima da dođu do rezultata do kojih su stigli.

Što se Pantera tiče, on je ove sezone u proseku beležio 16,2 poena po utakmici i imao je prosečan indeks od 16,5 poena. Pogodio je onaj jako važan koš protiv Huventuda u Pioniru, a na sve to bio je među najboljima kada je realizacija bacanja u pitanju u Evrokupu.

Video: Kevin Panter: Svaki tim je počeo da me udvaja

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha ha ha ha ha

    8. maj 2022 | 15:10

    3 miliona eura građana Srbije bačeno u Dunav da bi rumenkov top igrač bio u drugoj postavi trećerazrednog cipiripi kupa.

  • Beograd Srbija

    8. maj 2022 | 16:44

    Perperoglu ( Pan) Markus Wilijams ( CSKA) Skorcijanitis (Pan) Cirbes ( Nemacki reprezenrativac) Muhamed Faje ( Turska Liga) Bili Beron ( USA) Lorenco Braun ( Efes ) Vasilije Micic Boban Marjanovic Pero Antic Nikola Kalinic Dzordan Lojd O Brajant Gaj Mekel Tejlor Rocesti Feldino Gist Kinzi Wajt sve od NBA igraca do Evrolige spremne igrace ste dovodili i sad Panter prima 3 miliona dolara vi ste sekte kakvih nema u Srbiju samo navedeni igraci vrede preko 100 miliona koji su dosli u FMP 2 al vasa laz je bruka nase zemlje

  • Papilon

    8. maj 2022 | 16:08

    Realno to je to, druga liga kako igraca tako i celog tima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA