≫ 

Navijači Olimpijakosa utrčali na parket pre kraja meča i upalili baklje: Totalno ludilo u Pireju!

Zaista nerealne scene i pre poslednjeg zvuka sirene u Dvorani "Mira i prijateljstva"

  • 0
Olimpijakos Foto: Printscreen, Sport Klub

Ludilo. Ne samo igračko, nego i navijačko. Utakmica između Olimpijakosa i Monaka u Evroligi, posle koje je tim iz Grčke obezbedio plasman na Fajnal for Evrolige (94:88) dobilo je produžetak u vidu nestvarnog piro-šoua tifoza Pirejaca, koji su posle završetka utakmice utrčali na parket kako bi sa igračima proslavili kartu za Beograd.

Grlili su jedni druge, mahali su bakljama iznad igrača Olimpijakosa, a posebno emotivni su bili sa Jorgosom Printezisom, kojem je ovo možda bila i poslednja utakmica u karijeri u Evroligi u dvorani u Pireju.

Pesma se orila, dok su košarkaši Monaka bili neutešni zbog propuštene prilike. U predgrađu grčke prestonice niko za to nije ni mario. Jednostavno, atmosfera je pretila da sruši Dvoranu "Mira i prijateljstva".

Igrači nisu odbili slavlje, svi su bili vrlo veseli i razdragani. Neki su išli "čelo u čelo" sa navijačima, a poleteli su i brojni topovski udari zbog kojih se u jednom momentu "štrecnuo" trener Jorgos Barcokas. Neće to uzeti za zlo domaćim tifozima, kako i bi kad je i sam pucao od sreće.

Spektakularnu atmosferu mogli su da isprate i Kevin Durant, Ema Stoun i brojne poznate ličnosti koje su prisustvovale meču. Sigurno nisu ostali ravnodušni.

Pogledajte najbolje detalje slavlja u galeriji.

Video: Alimpijević slavi istorijski uspeh: Peva sa navijačima posle plsmana u finale Evrokupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA