Haos u Juti nakon eliminacije od Dalasa, Gober uslovio upravu: "On ili ja"

 
  • 1

Francuz veoma razočaran nakon eliminacije u prvoj rundi

Teški dani predstoje za franšizu Juta Džez, pošto su ove godine odigrali veoma loše doigravanje i već u prvoj rundi Zapadne konferencije završili takmičenje porazom od Dalasa rezultatom 4:2 u seriji. Taj poraz će po svemu sudeći doneti velike promene u ekipi.

Centar Džezera, i tri puta najbolji defanzivac NBA lige, Rudi Gober navodno je upravi rekao da biraju između njega i Donovana Mičela, i da jedan od njih mora da bude trejdovan.

Gober smatra da su njegove partije konstantne, i da su čak i sve bolje, dok sa Mičelom to nije slučaj. Popularni "Spajda" odigrao je veoma loše petu utakmicu serije, kada je ubacio devet poena u ubedljivom porazu Jute od čak 25 poena razlike. Ipak, ne računajući tu utakmicu u ostalih pet mečeva serije Mičel je u proseku beležio 28,8 poena.

O lošem odnosu Gobera i Mičela ne priča se po prvi put, a i na terenu njihova saradnja ne izgleda baš najbolje, pa deluje da je sada došlo vreme za kraj iste.

Video: Pre povrede Jokić se iživljavao nad centrima Jute: Školovao je najboljeg NBA defanzivca kao dete

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA