Jokić uz batine dodavao iz odbojke: Pogledajte dve asistencije Srbina i momenat Denverove sreće

 
 ≫ 
  • 0

Tada se činilo da bi i moglo da dođe do iznenađenja, ali očajna poslednja četvrtina je jednostavno zapečatila sve nade tima iz Kolorada

Košarkaši Denvera nisu uspeli da produže seriju protiv Golden Stejta pošto su "ratnici" kompletirali seriju i još jednom pobedom u Kaliforniji kompletirali plej-of seriju sa 4:1, ali je Nikola Jokić još jednom ostao podignute glave uz odličan performans.

Jokiću su falile dve asistencije za tripl-dabl, a u jednom momentu se njegova ekipa prilično ponadala da bi mogla da ostavi nadu u eventualni preokret protiv Golden Stejta.

U trećoj minuti treće četvrtine, Nikola je u skoku uspeo da asistira na stranu za Grina, a nakon promašene trojke svog saigrača, Srbin je iz odbojke uz faul uspeo da prosledi loptu sada do Morisa koji nije oklevao, već je iza linije doneo +6 Nagetsima.

Tada se činilo da bi i moglo da dođe do iznenađenja, ali očajna poslednja četvrtina je jednostavno zapečatila sve nade tima iz Kolorada.

Video: Delirijum u Denveru: Jokić sa dve trojke digao halu na noge

(Telegraf.rs)

Video: Jovančević za Telegraf govorio o EP, povredi i rezultatima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA