Psuj na srpskom da te ceo svet razume: NBA igrač sa odmora iznenadio svoje pratioce

 
 ≫ 
  • 2

Sumnja se da je Vučević bio "profesor"

Znamo koliki je uticaj srpskih igrača i generalno igrača sa Balkana na NBA ligu, majstorije Jokića, Dončića, Vučevića i obojica Bogdanovića su i te kako važan segment najjače lige na svetu - a očito i da jezik kojim se služe "Jugovići" ima uticaj na njihove saigrače.

A prvo što nauče Amerikanci od pečalbara sa ovih prostora su psovke, pa tako izuzetak nije ni iskusni krični igrač Orlanda Terens Ros. On je odnedavno na odmoru jer se Meddžik nije plasirao u plej-of, i sa fine lokacije, obasjan suncem, svoje pratioce je iznenadio znanjem srpskog jezika.

Usledila je psovka (možete je videti u vrhu teksta), kratka i "efektna", najčešća u govoru Srba. 

S obzirom na to da je Rosu doskoro saigrač bio Nikola Vučević nije teško pogoditi od koga je naučio da se služi poznatom terminologijom.

Svojevremeno je i legendarni Kobi Brajant za vreme utakmice na čistom srpskom ospovao pre izvođenja slobodnih bacanja. Taj sada već kultni snimak pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan Stojanovic

    28. april 2022 | 16:18

    Terens Ross je ozenjen Srpkinjom sinovi ako niste znali .

  • Plavuša

    3. maj 2022 | 13:43

    Sramota da je sve koje uče psovke druge. Zar time da se ponosite? To nije uopšte zanimljivo. Srbi nikada psovali nisu, to su ih naučili Austrougari u vojnim školama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA