Šta se to dešava u Partizanu? Kurucov agent se naslađuje zbog ispadanja od Burse

 
 ≫ 
  • 73

Crno-beli su u sredu šokantno poraženi od Burse, a otisci tog poraza još uvek su vidljivi

Košarkaši Partizana šokantno su u sredu poraženi od Burse u Evrokupu posle produžetka, do kojeg možda nije ni moralo da dođe da je bilo malo više smirenosti u završnih 30 sekundi u koje je Partizan ušao sa opipljivom prednošću od pet poena. Ovako, crno-beli su završili takmičenje u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Evropi.

Teško je bilo definisati ko je bio glavni krivac poraza Partizana, odnosno šta je to moralo bolje da se uradi u završnici regularnog toka meča, kako ne bi došlo do drame pred gotovo 20.000 ljudi u Štark Areni.

Neki su primetili da na terenu nisu bili neki važni igrači, koji već duže vreme ne nastupaju na susretima, poput Rodionsa Kuruca, Nemanje Dangubića, Gregora Glasa. Podsetimo, trener Željko Obradović naglasio je da je njihovo neigranje isključivo njegova odluka.

Baš zbog toga, posle poraza od Burse u osmini finala Evrokupa, na društvenim mrežama pojavila se i kriptična poruka agenta Rodionsa Kuruca, gospodina Artursa Kalnitisa, koji je očigledno daleko od zadovoljnog minutažom koju ima doskorašnja NBA zvezda iz Letonije. Zato je na Instagram storiju okačio poruku koja se neće svideti navijačima Partizana.

- Karma - uz tag Evrokupa, napisao je Kurucov agent, izazivajući mnogobrojne komentare i tako delom provocirajući navijače beogradskog kluba.

Arturs Kalnitis Foto: Instagram - @arturskalnitis / Printscreen

Videćemo kakva će biti sudbina Kuruca  u crno-belom dresu, ali može se reći da ova izjava njegovog agenta neće pomoći u nastojanju da se vrati u prvi tim.

Video: Jang u poslednjem napadu doneo euforiju Hoksima: Bogdanovićeva Atlanta istopila 16 poena deficita

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acs

    23. april 2022 | 11:05

    Šta se dešava? Naskuplja ekipa na Balkanu,državni projekat...Nigde rezultata.

  • marko

    23. april 2022 | 11:09

    Jedino resenje za gasenje vatre u klubu je osvajanje aba lige,ali po igri i mentalitetu,bice to neostvaren san,mozda vec u pilufinalu protiv fmp ili buducnosti,zvezda je druga galsksija za partizan,igra na domacem terenu,a partizan ne ume da odigra ni pred preko dvadeset hiljada SVOJIH navijaca,a kamoli pred zvezdinih osam hiljada u krcatom pioniru,to je domen naucne fantastike za ovaj POGUBLjENI tim partizana😕😕😕

  • Дража

    23. april 2022 | 10:50

    Комедија од клуба!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA