Armani desetkovan povredama, Mesina razočaran: "Ova serija je gotova"

 
 ≫ 
  • 1

Trener Armanija smatra da je borba za trofej za njegov tim završena

Košarkaši Armaniija su na svom parketu savladali Efes 73:66, a i pored trijumfa i izjednačenja u plej of seriji  na 1-1, trener tima iz Milana Etore Mesina smatra da je serija završena.

Naime, italijanski tim suočio se sa povredama malkoma Dilejnija, Serhija Rodrigeza, Nikola Melija, kao i Luiđija Datomea, a kako svi oni neće igrati protiv Efesa, Mesina je nezadovoljan.

- Ova serija je gotova i nama je potrebno čudo. Sve šanse su protiv nas i svaki dan izgleda kao da nas čeka neka nova povreda. pripremićemo se i otići u Istanbul da damo sve od sebe, ali moramo da budemo realni. Mi se ne predajemo, ali ne želim da se momci opterete dodatnom odgovornošću - rekao je Mesina i nastavio:

- Ne možemo ni da zamislimo da pobeđujemo bez Dilejnija, Rodrigeza, Melija. Datome je trenirao i on će možda biti u sastavu za mečeve u Istanbulu. Gubimo ljude zbog povreda na svaka dva minuta. Postaje smešno jer ne znam šta da kažem sada. Nikada nisam video takvu seriju povreda, ali su ostali uzdignute glave. Naravno, Ćaćo i Ševon su odigrali fantastično svih 40 minuta. Želim da se zahvalim i navijačima. Bili su sjajni. Napravili su odličnu atmosferu i pomogli nam da stignemo do pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • agueroooo

    23. april 2022 | 10:31

    Teska prevara od trenera....40min ti igra igrac u takvom ritmu i posle kukas kako je povredjen!!Na svakoj poziciji imas po 3 igraca...ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA