Dva dana se slavi trijumf Burse: Alimpijević heroj, navijači sa bakljama u transu slave pobedu nad Partizanom

 
 ≫ 
  • 16

Navijači turskog kluba priredili doček za igrače Dušana Alimpijevića

Košarkaši Burse, predvođeni srpskim trenerom Dušanom Alimpijevićem, šokirali su Partizan u Beogradu i izbacili ga iz Evrokupa u duelu osmine finala, a samo dan kasnije celom timu priređen je neverovatan doček.

Potpuna ludnica viđena je u bursi kada je autobus sa navijačima došao u halu. Tako je više hiljada navijača sa bakljama u boji kluba napravilo špalir, a onda uz gromoglasno navijanje i aplauze pozdravilo svoje košarkaše.

Još u sredu uveče, odmah posle meča, košarkaši Burse dočekani su kao najveći heroji, kao junaci i idoli, čim su kročili iz aviona na aerodrom po povratku niz Beograda gde su režirali istorijsku pobedu nad Partizanom.

Nidam i družina su se odmah našli okruženi pristalicama kluba koji su pesmama, bakljama, sa još pesama, i sa još baklji, slavili u noći koja će se pamtiti. Gorelo je sve oko igrača.

Začas je bljesnulo oko grupe koja se okupila pred autobusom, uz navijače su bili i igrači koji je ovaj doček upadljivo zabavio, došao im kao šlag na tortu veselja koje je suledilo odmah po završetku beogradske bitke.

ZA Bursu nema predaha, slaviće se još danas, a onda će Alimpijević komandovati četom na daljem putu u Evrokupu i turskom prvenstvu. Uskoro će ekipa ponovo ka ovim krajevima, ka Sloveniji, gde će pokušati da priredi novo čudo - protiv Cedevita Olimpije.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile voli disko

    21. april 2022 | 21:01

    disko disko partizani

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. april 2022 | 21:20

    Шта уради Нолане Смите? Забетонира их у подрум евро кошарке😂😂😂

  • VEKI

    21. april 2022 | 21:23

    ZOC U PENZIJU !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA