"Pa šta radiš ti, bre?": Avramović iznervirao Žoca na 9,7 sekundi do kraja, detalj koji je mnogima promakao

 
 ≫ 
  • 31

Sve se dešavalo pre poslednjeg napada Burse

Iako je meč završio kao najefikasniji sa 23 poena, bek Partizana Aleksa Avramović definitivno je bio tragičar poraza crno-belih od Burse u osmini finala Evrokupa!

Sve je krenulo kod rezultata 79:74 kada je Avramović imao čisto polaganje da završi utakmicu, ali je umesto toga izabrao da zakuca i nije uspeo. Zatim je promašio jedno slobodno bacanje kod rezultata 81:77, posle čega su gosti stigli na 82:79 i na jedan posed.

Avramović je Željka Obradovića dodatno iznervirao i na 9,7 sekundi do kraja utakmice, u trenucima kada je Jam Madar napravio faul u napadu i dozvolio Turcima da imaju poslednji napad.

Bursa je, naime, tražila tajm-aut, a Avramović je prvi otrčao ka njihovoj klupi i stao pored Dušana Alimpijevića. Usledilo je manje koškanje, reagovale su sudije, a bek Partizana je dobio ukor od Obradovića koji je vikao na njega "Pa šta ti radiš, bre, stalno?"

Bursa je u tom poslednjem napadu pogodila trojku i odvela meč u produžetak, a tamo su nastavili sa sjajnim šuterskim akcijama posle kojih su dobili 103:95 i tako zakazali duel sa Cedevitom Olimpijom.

Video: Tango smrti u krcatoj Areni: Grobari upalili telefone i uveličali spektakl

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limenibk

    21. april 2022 | 09:20

    Razbio vas Alimpije kao kiša vašar.

  • NB

    21. april 2022 | 09:18

    Izuzetno nekulturan i bezobrazan igrac,i Lesor sa njim

  • Petar

    21. april 2022 | 09:10

    Karma je to Zoc.Prodao si utakmicu Efesu da Zvezda ne bi igrala F8.Evro lige. Sve ti se vraca i jos ce da te prati do kraja karijere.Uzmi zvakicu fruti i smiri se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA