Olimpijakos preslišao Monako i Sašu Obradovića, Grci ubedljivo do prve pobede u TOP 8 fazi

 
 ≫ 
  • 0

Neizvesno je bilo samo u prvih 10 minuta, kada je Monako i imao prednost

Ekipa Olimpijakosabila je silovita u prvoj utakmici TOP 8 faze Evrolige protiv Monaka sa 71:54, čime su naneli veoma ubedljiv poraz Saši Obradoviću.

Grčka ekipa je dosta loše otvorila utakmicu u Pireju, postigli su tek osam poena, dok je Monako bio nešto bolji, pa su već mnogi mislili da će ekipa iz Kneževine doći do veoma bitne pobede na teškom gostovanju, čime bi im se otvorilo dosta toga.

Međutim, takva nadanja su bila prekratkog veka, pošto su se Grci vratili već u narednoj deonici, kada su Monako sveli na tek 11 poena. Agonija Monegašana se nastavila i kroz treću, ali i četvrtu deonicu, pa je krajnji rezultat glasio +17 u korist Olimpijakosa.

Najefikasniji u ekipi grčkog velikana bili su MekKisik i Printezis sa po 12 poena, Volkap je ubacio 11, dok su Slukas i Vezenkov takođe bili dvocifreni sa po 10. S druge strane, kod Monaka, tek su dva igrača prebacila cifru od 10 poena, odnosno, ostali su na toj cifri - Majk Džejms i Devonte Hol su imali po 10, dok je Li ubacio poen manje.

Inače, ovo je jedan od najubedljivih poraza Saše Obradovića otkako je stigao na klupu Monaka.

Video: Delije zviždale Obradoviću: Trener Monaka neprijatno dočekan u Pioniru

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA