Budućnost pozvala navijače na fer navijanje protiv Zvzede, crveno-bele čeka puna "Morača"

Ogromno interesovanje i pored toga što meč nema rezultatski značaj

  • 7
KK Budućnost, Varvari Foto: ABA liga / KK Budućnost VOLI

U subotu od 21 sat ekipa Budućnosti dočekaće košarkaše Crvene zvezde u okviru zaostalog meča 15. kola ABA lige. Iako meč nema rezultatski značaj ni za jednu ekipu, rivalitet između dva kluba poslednjih godina je dostigao veoma visok nivo, pa je zato domaća ekipa zamolila navijače za fer i sportsko navijanje.

Prethodnih sezona Budućnost i Zvezda su uglavnom bili rivali u finalnoj seriji ABA lige i tada je bilo brojnih incidenata na tribinama, kako u Podgorici, tako i u Beogradu. Zbog toga se Budućnost oglasila saopštenjem dan pred utakmicu koja je rezultatski nebitna za obe ekipe, ali koja će definitivno napuniti "Moraču".

Budućnost je podsetila navijače da je klub nakon prethodnog meča protiv čačanskog Borca morao da plati 15.100 evra zbog pirotehnike i skandiranja sa tribina

- Budućnost Voli poziva, apeluje i moli sve navijače koji nas verno bodre da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi, a time pokazujete i razumevanje prema klubu i eventualnim kaznama koje su za naš klub ogromne - stoji u saopštenju.

Iz podgoričkog kluba su pozvali navijače i da što ranije dođu u halu kako bi se izbegle gužve na ulazu, pošto je interesovanje za meč ogromno. Vrata dvorane biće otvorena od 19.30 sati.

Video: Uvrede na račun košarkaša Crvene zvezde: Psovke od samog ulaska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    15. april 2022 | 18:10

    dva razmazena drzavna projekta ili dvije kante bez dna koje gutaju milione narodnih para kako bi se pokazali kao neki vazni i bitni klubovi.mali ste i dalje nema.mali bili i ostali

  • 1992.

    16. april 2022 | 00:10

    A možda ćoki uvidi da nije sigurna pobeda, pa otkaže utakmicu?

  • Kizo

    15. april 2022 | 23:54

    Napred Fmp2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA