Amerikanci nimalo ne veruju u Jokića i Nagetse: Samo jedan od 20 novinara glasao za prolazak Denvera

 
  • 6

Svi ostali misle da će u seriji slaviti Ratnici

Novinari i analitičari čuvenog ESPN-a prognozirali su ishode plej-of susreta na samom startu razigravanja. Ako im je verovati, Denver Nagetsi i Nikola Jokić nemaju čemu da se nadaju, pošto malo ko veruje da bi mogli da naprave iznenađenje i prođu Golden Stejt Voriorse.

Ekipa Denvera zauzela je šesto mesto na Zapadu i time je obezbedila direktan prolazak u plej-of, dok su Voriorsi i bez Stefa Karija u poslednjih nekoliko nedelja zadržali treće mesto na tabeli bez većih poteškoća.

Od 20 novinara, samo je Dejv Mekmenamin prednost dao Nagetsima i to posle sedam utakmica, dok su svi ostali prognozirali da će Voriorsi proći dalje posle četiri, pet, šest ili sedam mečeva. Tako je Ričard Džeferson predvideo šest susreta, kao i Kendrik Perkins, a Ramona Šelburn je stava da će Ratnici dalje posle pet mečeva.

Prvi meč u seriji na programu je u subotu od 02.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Video: Jokića ni razbijena glava nije sprečila da ispiše istoriju: S crvenom trakom postao prvi ikada u NBA

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cemu onda

    13. april 2022 | 18:37

    titula mvp kad je nemocan da osvoji sampionsku titulu

  • struchnyakowsky

    13. april 2022 | 23:34

    ovi fudbalski strucnjaci sa zlatnom loptom mesaju babe i zabe. dobio bi i nikola zlatnu loptu da je postigao najvise koseva u sezoni.ali ako si vec mvp onda trebas i da budes i taj koji ce da odvede ekipu u finale da uzme sampionski pehar. zato ce sad neka ekipa bez mvp-ja da uzme sampionski pehar onda je nagrada za mvp-ja regularne sezone banalna i bez znacaja

  • mijo

    16. april 2022 | 07:48

    Bez Nikolr ne bi dosli ni do plej ofa.Da nije izostao u nekoliko utakmica imali bi jos bolji pozicijuUostalom lako je biti super kad imas super ekipu a Denver je dobar prosek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA