Real odstranio dvojicu igrača iz ekipe, trećeg novčano kaznio: Haos u taboru Madriđana

 
 ≫ 
  • 6

Ertelu i Tompkinsu rečeno da traže novi klub, Jabusele zasad samo novčano kažnjen

Situacija u taboru košarkaša Real Madrida je daleko od idilične, rezultati ekipe Pabla Lasa su krajnje poražavajući, a izgleda da je i disciplina klimava u redovima "Kraljevskog kluba".

Prema navodima španskih medija, Real je uoči meča sa Bajernom odstranio dvojciu igrača iz ekipe, Tomasa Ertela i Treja Tompkinsa, dok je trećeg, Jabuselea, novčano oglobio.

Francuz je bio u ekipi protiv Bavaraca, dok je drugom Francuzu i Amerikancu poručeno da mogu sebi tražiti novi klub.

Nije, ipak, otkriveno šta je razlog ovako radikalne odluke vođstva kluba i trenera Pabla Lasa.

Ovakva situacija je očito poremetila ekipu koja je protiv Bajerna uspela da prokocka vođstvo od 16 razliek i na kraju izgubi utakmicu, četvrtu uzastopnu. Real je odavno sebi obezbedio plasman u top 8 fazu, međutim poslednja dešavanja ne obećavaju navijačima ništa dobro u razigravanju za fajnal-for.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    9. april 2022 | 10:20

    Ne postoji razlog, ja ću vam reći.Sigurno ih nije predsednik izbacio jer zadirkuju saigrače u svlačionici.Već vide da su im veći rashodi od prihoda. Samo jedan klub ima tu privilegiju da za razne motike, bugarsko-madjarske kataije, kalinoglue, dobriće, lazareviće izdvoji 10 miliona a igra u poslednjem kolu meč u Evropi da bude 17 a ne 18 na tabeli🤣🤣🤣, još se i raduju takvoj pirovoj pobedi.Real Madrid je kraljevski klub koji se poštuje u Evropi zato i uvodi sankcije, samo dunsteri iz železnika imaju neograničen budzet u svim sportovima bez da se očekuje ikakav uspeh u Evropi👉👌

  • FANTOM

    9. april 2022 | 10:08

    Jaramaz, Lučić i Tomas ih razvalili kao beba zvečku. Četvrta četvrtina 38:13 za Bajern.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA