Drama u Železniku, Budućnost srušila FMP u poslednjoj sekundi

 
 ≫ 
  • 2

Kobs pogodio dvojku uz zvuk sirene

Košarkaši Budućnosti pobedili su u drami odloženog meča 14. kola ABA lige ekipu FMP-a u Železniku rezultatom 79:77!

Junak trijumfa Podgoričana bio je Amerikanac Džastin Kobs koji je pogodio šuta za dva poena uz zvuk sirene, te tako sprečio domaćina da u finišu preokrene rezultat.

Vodila je Budućnost 77:71 na 1.24 minuta do kraja, da bi Tasić i Džons vezali po tri poena i na 20 sekundi izjednačili rezultat. Upravo je pomenuti Džons bio najefikasniji u redovima FMP-a sa 22 poena, Pavićević i Šaranović su imali po 11, a Tasić 10.

S druge strane, Kobs je upisao 14 za Budućnost, Sili je imao 10, Barović, Nikolić i Jagodić Kuridža dodali su po devet - s tim da je ovaj poslednji zabeležio i 10 skokova.

Budućnost je sada na trećem mestu sa skorom 17-6, dok i do kraja ima da odigra još tri utakmice. Zaostali meč sa Crvenom zvezdom, te duele sa Borcem i Splitom.

Cedevita Olimpija je na četvrtoj poziciji i ima 16-7, ali i bolji međusobni skor od Podgoričana. Dočekuju Cibonu i Borac, dok će u psolednjem kolu gostovati FMP-u koji je ostao na šestoj poziciji i po trenutnoj situaciji ide baš na Budućnost u doigravanju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istok

    8. april 2022 | 19:11

    Cedevita nema medjusobni bolji skor, Buducnost je dobila obe utakmice u ABA ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA