Vučić progovorio o odluci Zvezde da ne drži zastavu Ukrajine na meču sa Žalgirisom

On je istakao da je ovo isključivo odluka kluba, na šta oni imaju pravo

  • 7
Aleksandar Vučić Foto: MN Press

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić po prvi put posle izbora gostuje na Javnom servisu RTS-a, gde priča o situaciji Rusije i Ukrajine, a takođe se dotakao i nedavne situacije iz Litvanije, gde su košarkaši Zvezde odbili da drže zastavu Ukrajine.

Naime, Vučić je upitan od strane voditelja da prokomentariše ovakav čin košarkaša Zvezde u Kaunasu, predsednik Vučić je prvobitno izjavio da ne zna ni o kakvom transparentu se radi, kada su mu pokazali sliku sa utakmice.

Vučić je potom izjavio da je to odluka Zvezde i da imaju pravo da urade tako nešto.

- To je klupska odluka. Imaju pravo, da su oni napisali samo 'Zaustavite rat', onda ne bi bilo problema. Poenta je u bojama. To je odluka kluba - zaključio je Aleksandar Vučić.

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    8. april 2022 | 08:40

    Fudbalska reprezentacija kao i druge reprezentacije i sportisti su uvek imali podrsku u predsedniku koji je daje s ljubsvlju jer je zaista fan sporta uopste. Uvek je ispraatio i docekao nase sportiste sa recima pohvale, podrske, utehe i ono sto je najvaznije uvek veruje u njih. Sto se tice odluke kluba Vucic nikada ne bi koristio svoju politicku i drzavnu poziciju kako bi se mesao ili menjao odluke bilo kog tima. To je definitivno njegova velicina.

  • M

    7. april 2022 | 22:17

    Paradoks Zvezda je komunistički simbol a i Partizan je komunistički borac...a zvezda i Partizan se ne podnose...Interstellar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA