Radonjić pred poslednji meč u Evroligi: "Naravno da postoji motivacija, pokušaćemo da pariramo Efesu"

 
  • 6

Zvezda sutra uveče igra meč bez rezultatskog značaja protiv turske ekipe

Košarkaši Crvene zvezde sutra uveče igraće sa Anadolu Efesom svoj poslednji meč u Evroligi ove sezone. Biće to prilika za osvetu za onaj šokantan poraz u poslednjim sekundama u prvom delu sezone, kada su svi videli trijumf u rukama crveno-belih.

Meč se igra sa početkom od 21.00 čas na starom mestu, u dvorani "Aleksandar Nikolić". Trener Dejan Radonjić ističe da će crveno-beli dati sve od sebe da se protiv aktuelnog prvaka pokažu u što boljem svetlu.

- Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope, koji ima priliku da u nastavku takmičenja i odbrani trofej. Potpuno je jasno o koliko se kvalitetnom timu radi. Daćemo sve od sebe da im pariramo, znamo da to nije nimalo lako, ali trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnju sezonu u Evroligi - rekao je trener košarkaša Zvezde.

Zvezda neće imati rezultatski motiv, ali Radonjić kaže da to neće i ne sme da bude problem.

- Prirodno je da posotoji adekvatna motivacija, igramo protiv šampiona, jednog od favorita i ove sezone, igraćemo pred našim navijačima. Uradićemo sve što možemo i pokušaćemo da im pariramo i da zadovoljni završimo meč. Šta će to biti na kraju videćemo - rekao je Radonjić.

Na meću neće nastupiti ni Branko Lazić, ni Maik Cirbes, dok će se odluka o Ostinu Holinsu doneti sutra, pošto je ovaj košarkaš u fazi treninga.

Video: Nebojša Čović o izbacivanju ruskih timova iz Evrolige

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rm

    7. april 2022 | 20:07

    Inace ovo je poslednji mec u el kluba sa kratkom istorijom

  • bruka ide odmor

    7. april 2022 | 19:46

    dobro je..zavrasava se ovo brukanbje srbije i srba od laznog prvaka.da je pravde i drzave neko bi za ovo morao u zatvor..ovoliko sramote nanijeti svome narodu ne pamti se u evropi..

  • Ivan

    7. april 2022 | 19:59

    Jos si tu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA