Ovako je Kavano "ubio" Zvezdu u poslednjoj sekundi, nije pomogao ni Radonjin "ples"

 
 ≫ 
  • 12

Tajler Kavano je imao dovoljno strpljenja da sačeka Kalinića i Dobrića, digne se na šut pogodi najvažniji koš na utakmici - za produžetak

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su bolan poraz, pravi šamar, na svom poslednjem ovosezonskom evroligaškom gostovanu - u produžetku triler utakmice protiv Žalgirisa. 

Apsolutni junak pobede Litvanaca bio je Tajler Kavano koji je pogodio trojku u poslednjoj sekudni regularnog toka, za egal 88:88, i tako izborio dodatnih pet minuta u kojima je domaći sastav nokautirao grogirane goste.

Pogledajte kako je Amerikanac matirao odbranu Zvezde, mora se priznati da je bio hladan kao led u momentim kada su najpre Kalinić, pa Dobrić išli da ga blokiraju - obojicu je fintirao i izbacio savršen šut.

Pokušao je i trener Zvezde Dejan Radonjić gestikulacijama da poremeti Amerikanca, razmahao se i rukama i nogama, ali nije vredelo...

Zvezdi ostaje da popravi utisak u poslednjoj utakmici sezone protiv Efesa u Beogradu, u meču koji ni za jedne ni za druge ne nosi nikakav takmičarski značaj.

Video: Trenutak koji je promakao svima u prenosu: Kalinić i Mitrović se svađali i psovali posle Cibone

(Telegraf.rs)

Video: Petar Mijatović pobesneo na sudiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    3. april 2022 | 20:45

    Hvala Zvezdi na dobrim rezultatima sa timom koji nema nijednog centra i koji je imao dosta povreda, bolesti i protiv kojeg su bile sudije na vecini utakmica. Hvala Zvezdi sto nije drzala zastavu Ukrajine. Ali, ne mogu da razumijem da smo 6 dobijenih utakmica izgubili u zadnjim sekundama zbog gluposti, zbog neznanja kada treba praviti faul.Pa vodimo 3 razlike i umjesto da pravimo faul dozvoljavamo im da nam daju trojku u zadnjoj sekundi!!! Ne zna se ko je ludji ili Radonjic sto to ne kaze igracima ili oni sto ne shvataju da treba da prave faul? Radonjicu, zbog ovoliko gluposti, da si jedini najbolji trener u svijetu odmah bih te poslao za Podgoricu!!! Pa ti manje više vodis dobro utakmicu 39 minuta i u 40 minuti izvrsis samoubistvo, izgubis dobijene utakmice zbog gluposti! Zasto ne pravite faul i primite 2 kosa - ako ih daju iz slobodnih bacanja, nego ih pustate da nam daju trojku i to u zadnjoj sekundi. To samo mogu mentalno retardirani treneri i igraci da urade! Uzas, uzas, uzas!!!

  • Majo

    3. april 2022 | 20:16

    Covicu dosta je bilo napolje

  • dovla

    3. april 2022 | 21:26

    Ne razumem da idioti nisu pravili faul,Radonjicu glupanderu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA