Ovako se ulazi u srca navijača Partizana: Ledej se bacao u publiku, pa "kucao" kao na "ol-staru"

 
 ≫ 
  • 5

Zbog ovih stvari Amerikanac je miljenik navijača crno-belih

Jedan igrač može sebi prilepiti etiketu miljenika navijača Partizana, tu privilegiju, pre nego svi ostali, trenutno ima samo Zek Ledej.

Košarkaš koji je čitanjem taktičkih lekcija iz sveske tokom utakmica "kupio" navijače, iz meča u meč se potvrđuje kao velika vrednost ekipe Željka Obradovića, i ono što je vrlo važno - igrač koji razume šta znači nositi dres Partizana.

Dva poteza koja je izveo protiv Mornara samo su ga ustoličila na poziciji omiljenog igrača Partizanove publike. 

Amerikanac je najpre pokazao koliko je požrtvovan za tim tako što se bacio u prvi red publike i rizikovao povredu samo da bi stigao do lopte. Naravno, takvi potezi su "karta" za ulazak u srca Partizanove publike.

I napadački je blistao Ledej.

Amerikanac je u jednoj kontri izveo zakucavanje kakvo ne viđamo često na ABA terenima - okret od 360 stepeni i obrušavanje na koš. Bio je to najefektniji potez Ledeja koji je meč završio kao daleko najbolji igrač Partizana sa 24 poena i indeksom korisnosti 34.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    2. april 2022 | 23:21

    Pa za te pare koje je dobio treba na glavu da skace. Ali nema veze, sve to ide iz dzepa gradjana Srbije, zato ti Milivoje iz Male Mostanice sutra razmisljaj kako ces detetu da kupis mleko..

  • +21 za poluvreme u finalu kupa

    3. april 2022 | 10:01

    Busanje ( Novica ), pokazivanje misica ( Avramovic ), bacanje u publiku ( Ledej ) i mnoge slicne stvari koje radite kada je protivnik slabiji samo pokazuju kakvi ste. Kada dodje ozbiljna utakmica koja ima vaznost nigde vas nema.

  • miro

    3. april 2022 | 15:24

    Idemo komunisti u nove pobede.Zivela KP Jugoslavije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA