Odlične vesti za Zvezdu iz Španije: Đorđevićev Fener doživeo debakl protiv Baskonije i kaska za crveno-belima

 
  • 7

Četvrti uzastopni neuspeh za sastav iz Istanbula, plej-of je sve dalje

Imao je Fenerbahče sve u svojim rukama. Dvocifrenu prednost, kontrolu nad utakmicom u Baskiji, ali na kraju je doživeo jako težak poraz, koji ga možda i ostavlja bez šanse da se domogne mesta među osam najboljih. Domaći su odigrali vrhunsko drugo poluvreme, potpuno preokrenuli rezultat protiv Đorđevićeve ekipe i zasluženo slavili - 77:62.

Tako su momci sa severozapada Španije potvrdili da se za razliku od Fenera nalaze u dobroj formi. Ovo im je bio četvrti vezani trijumf i sada su na skoru 11-15 sa dva meča više u odnosu na Crvenu zvezdu koja ima 11-13. Fenerbahče je doživeo 14. poraz i sada je na 9-14, pa faktički može da priđe samo jedan korak iza leđa crveno-belih.

Prosto je neverovatno koliko je loše delovao Fenerbahče u drugom poluvremenu i šta je bilo to što je bilo gore u igri ekipe iz najvećeg grada Turske. Ni odbrana, ni napad nisu bili na nivou, što su Baskijci obilato koristili i na kraju došli čak i do veoma ubedljivog trijumfa, što se nije moglo nagovestiti tokom prvih 20 minuta.

Feneru je glave došao Vejd Boldvin sa čak 24 ubačena poena uz po šest skokova i asistencija. Pratio ga je Alek Piters sa 16 poena, dok su Rokas Giedraitis i Stiven Enoh postigli po 12 poena, kod poražene ekipe videli smo dobre partije Jana Veselog sa 15 poena i devet skokova, odnosno Marka Gudurića koji je ubacio 12 poena.

Podsetimo, Zvezda u ovom kolu nije nastupala zbog dobro poznate situacije i izbacivanja ruskih ekipa iz Evrolige. U narednom u petak gostuje Albi u Berlinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Sportske terene zamenili binom: Kojim sportovima su se bavili poznati muškarci sa naše javne scene

(Telegraf.rs)

Video: Duško i Zoran Tošić došli zajedno na meč Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poy

    23. mart 2022 | 22:45

    Kako odlicne vesti? Uboli smo jednu utakmicu od 10..Monako dobio i Olimpijakos i Efes, Makabi dobio Armani..da ne nabrajam sve ali nista ne ide nama u korist

  • xaxa

    24. mart 2022 | 01:13

    Zar nisu rekli grobari da ce Fener da osvoji EL kad su ih razbili 27 razlike sa drugom postavom?

  • DDF

    23. mart 2022 | 22:49

    6.Makabi 7.Monako 8.C.Zvezda ................... 9.Bajern

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA