Radonjić pun hvale o SC Derbiju: "Disali su nam za vratom, morali smo da napravimo korak više"

 
  • 0

Trener crveno-belih je bio oduševljen svojim protivnikom

Košarkaši Crvene zvezde su slavili protiv SC Derbija sa 94:84 u meču 22. kola ABA lige. Iako rezultat kaže jedno, "Studenti" iz Podgorice su mogli da dođu i do velikog iznenađenja, kada su rezultatski uzdrmali Beograđane i prišli na samo četiri poena, što je i Radonjić istakao posle meča.

Nisu imali debitanti iz Podgorice snage za potpun preokret, ušli su u poslednju deonicu sa zaostatkom od 13 poena, sjajnim šutevima su uspeli da se približe na šest, ali je potom Zvezda "dodala gas" i otišla je na ralziku koja je nedostižna.

Posle meča, Dejan Radonjić istakao je da je protivnik bio sjajan tokom čitavog meča.

- Probali smo da gradimo rezultat određenim stvarima, bilo je momenata kada je ta razlika bila zadovoljavajuća. Protivnik nam je sve vreme disao za vratom, nije nam dao prostor da rasterećenije probamo da radimo neke stvari. Imali su dobar protok lopte, spolja su odlično šutirali. Bilo je potrebno da uradimo još jedan korak više da bi imali tu kontrolu utakmice i došli do pobede - poručio je Dejan Radonjić, posle pobede svog tima.

Video: Radonjić besan na igrače Zvezde, izgovorio je samo jednu rečenicu na tajm-autu

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA