≫ 

Obradović oduševljen prijemom u Morači, skoro kao pobedom: "Hvala navijačima, ovo je izvanredno"

Veliko međusobno poštovanje gaje dva kluba

  • 25
željko obradović Foto: MN Press

Košarkaši Partizana odigrali su vrlo kvalitetan meč u Podgorici gde su porazili Budućnost u 22. kolu ABA lige i tako praktično eliminisali Džikićev tim iz borbe za drugo mesto. Crno-beli su odigrali najbolje onda kad je bilo najvažnije: u povoju meča kad su akumulirali dvocifrenu razliku, i na kraju, kada su mudrim rešenjima odbili nalet Budućnosti.

Pobeda kao pobeda, važna za tim, ali ono što je možda i više od toga imspresioniralo Obradovića je prijem u "Morači" na koji su naišli gosti. Posebno on sam.

- Želim da se zahvalim ekipi Budućnosti na dobrodošlici od juče kad smo stigli, sve je bilo zaista izvanredno, i atmosfera u sali je bila onakva kakva treba da bude na košarkaškim utakmicama. Lično, hteo bih da se zahvalim publici na aplauzu koji su mi uputili kad sam ušao u salu, i na predstavljanju.

O samoj utakmici, trener Partizana je rekao:

- Što se same utakmice tiče, mislim da smo je otvorili veoma dobro, počeli agresivno, imali tu pristojnu razliku...

I kada je Partizan imao ubedljivu prednost i kontrolu meča, obradović je znao da to neće dugo trajati.

- Bilo je za očekvati da se Budućnsort vrati jer imaju kvalitet i karakter, i to se desilo u drugoj četvrtini. Posle toga je bila egal utakmica do pred sam kraj. Misli da je ključni koš na uakmici bio Panterov na 5 poena. Posle toga odigrali smo pametnu obranu i mislim da je to na kraju i odlučilo da pobedimno ovu važnu utakmicu.

Žoc je apostrofirao učinak mlađih igrača. Koprivice, Madara, mada ih nije poimence pominjao, ali se vidi da je bio izuzetno zadovoljan njihovim učinkom.

- Čestitke igračima, za nas vrlo važa utakmica. Pogotovo za ove mlade igrače koji polako treba da sazrevaju i mislim da će u vremenu koje je ispred nas pokazati da imaju kvalitet.Naravno, ekipi Budućnoti želim sve najbolje u oba takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG PG

    13. mart 2022 | 21:56

    Obradovic je gospodin. Podgorica je uvijek sportski docekivala svakog ko to zasluzuje.Ali Covica i njegovu druzinu,nikada. Oni zasluzuju prezir!!!

  • Raso

    13. mart 2022 | 22:01

    Udruzeni protiv Zvezde, na istom zadatku pa stoga i odusevljenje jedni drugim. Ali, sapion je miran. Mirno ceka play off i nastavak evropske odiseje. Aj zdra'o sad🙂

  • Pp

    14. mart 2022 | 01:24

    Pa ujedinjeni u su u negiranju srpskog identiteta, oba su antisrpska kluba , jedan crnogorski drugi jugoslovensko-hrvatski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA