≫ 

"Dončić je najveći plačljivac, on samo plače i žali se": NBA legenda isprozivala Slovenca

Legendarni Volt Frejzer nije želeo da štedi Dončića, već je odlučio da mu sve "saspe u lice"

  • 0
Dalas Maveriks, Nju Orleans Pelikans Foto: Tanjug / AP

Luka Dončić otkako je stigao u NBA ligu doslovno briljira na velikoj većini svojih utakmica. Slovenac pokazuje da je ozbiljan pretendent i na titulu najboljeg košarkaša ikada, međutim, legenda NBA lige, Volt Frejzer smatra da je on samo jedan ogroman plačljivac.

Nije sporno da se Dončić nekada i preterano žali sudijama, ali sve je to u žaru borbe, a neretko je i s pravom. Ipak, to previše smeta nekim košarkašima koji su košarku davno igrali i kojima takve stvari nisu ni razmatrane za sviranje.

- Dončić je jedan od najvećih plačljivana u ligi. Uvek plače i žali se. Ima 13 tehničkih grešaka. Pogledajte ga sada, plače pred sudijama - rekao je Volt Frejzer (76), dvostruki NBA šampion.

Međutim, Dončić je pokazao i ove sezone da je jedan od najvećih favorita za titulu MVP-ja lige, s obzirom na to da beleži u proseku 28 poena, uz 8,7 asistencija i 9,2 skoka po meču, dok i njegov Dalas igra veoma dobro i nalazi se na petom mestu Zapadne konferencije sa skorom od 40 pobeda i 26 poraza.

Video: Neverovatna asistencija Luke Dončića, NBA u čudu kako je ovo izveo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA