≫ 

"Neverovatno, ne znam kako da objasnim taj momenat": Dončić u šoku zbog Džordanovog poteza

Slovencu prija pažnja koju je dobio od legendarnog asa

  • 0
Luka Dončić Printskrin: Instagram/ nbaeurope

Ol star meč je oduvek bio poseban događaj za NBA ligu i uvek je privlačio veliki broj poznatih lica koja su želela sa lica mesta da posmatraju trenutno najbolje košarkaše pomenutog takmičenja!

Takav slučaj je bio i u Klivlendu gde je tim Lebrona Džejmsa pobedio tim Kevina Durenta rezultatom 163:160, a među zvanicama je bio i veliki Majkl Džordan koji je svojevremeno i sam učestvovao na ovakvim mečevima.

Zanimljivo je to d  je Džordan privukao veliku pažnju javnosti zbog toga na koji način se prišunjao Luki Dončiću u nameri da se ozdravi i zagrlio ga, dok je Slovenac ostao u čudu nakon ovog poteza njegovog idola. Naravno da mu je bilo drago, te je zatim kratko porazgovarao sa njim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by NBA Europe (@nbaeurope)

- To je neverovatno. Ne znam kako da objasnim taj momenat. To je samo neverovatno... Majkl Džordan zna moje ime, to mi baš znači. To je neverovatan trenutak, nemam reči to da objasnim - rekao je Dončić posle meča.

Dončić je, inače, na ovom meču postigao osam poena za Lebronov tim. S druge strane, Nikola Jokić je imao učinak od deset poena, devet skokova i osam asistencija.

Video: Jokićeva asistencija večeri na Ol Star meču za tačdaun Lebrona Džejmsa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA