Delije naterale Radonjića da prekine izjavu, trener Zvezde uzvratio sa osmehom "iza glave"

 
 ≫ 
  • 0

Najtorfejniji trener crveno-belih uneo još jedan pehar u vitrine

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić uneo je u klupske vitrine još jedan pehar, odbranio je trofej u Kupu pobedom nad večitim Rivalom Partizanom, novom ubedljivom ove sezone protiv tima velikog Željka Obradovića. 

Radonjić je posle meča konstatovao ono što su svi mogli da vide u Nišu - totalnu dominaciju Zvezde tokom 40 minuta.

- Odigrali smo jako dobar meč od samog početka, u oba pravca bilo smo kvalitetni, gradili rezultat i napravili prednost koja nam je dala mogućnost da kontrolišemo meč. Odigrali smo čitav turnir veoma dobro i jako sam zadovoljan kako smo izgledali.

Zvezdi u nastavku sezone predstoje još veliki posao, pokušaj ulaska u Top 8 Evrolige i ono najvažnije - odbrana ABA trona.

- Dobro, razmišljam na način da smo došli ovde odigramo dobro... - izustio je Radonjić koji je morao da prekine misao zbog skandiranja navijača Zvezde upućenih njemu.

- Radonjić Dejan, jedan je Radonjić Dejan - klicali su navijači, kojima je Radonjić otpozdravio širokog osmeha, potom nastavio sa izjavom.

- Da, došli smo ovde da igramo najbolje što možemo, mi smo to napravili i sada idemo dalje - završio je trofejni trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA