Marinović optimističan pred Kup Radivoja Koraća: "Borac ima solidne šanse u Nišu"

 
  • 1

Možda i više optimističan nego što bi trebalo, ali navikli smo da je ovo takmičenje u kom su čuda moguća

Košarkaše Borca iz Čačka očekuje nastup u Kupu Radivoja Koraća, njihov prvi rival će biti ekipa FMP-a s kojom će snage odmeriti od 18 časova u utakmici četvrtfinala ovog takmičenja.

Borac u Niš putuje bez Save Lešića koji je doživeo strašnu povredu na meču protiv Partizana, ali ono što raduje je povratak Radovana Đokovića, koji je govorio za Telegraf o šansama svoje ekipe, ali i o prvom pozivu za A selekciju naše zemlje.

Trener Čačana, Marko Marinović, očekuje velike stvari u Nišu, on smatra da Borac ima sasvim pristojne šanse i jednostavno ne prihvata ništa manje od toga.

- Posle izuzetno važne utakmice sa Studentskim centrom, koju smo igrali u ponedeljak, odmah smo se fokusirali na meč Kupa Radivoja Koraća protiv FMP-a, koji se igra već u petak. Nemamo mnogo vremena na raspolaganju za pripremu susreta. Bez obzira na to, smatram da Borac u Niš putuje sa solidnim šansama. Osim Save Lešića, svi ostali košarkaši su na raspolaganju i sposobni su da igraju, tako da ćemo u skoro punoj snazi izaći na megdan rivalu. Zbog svega što sam rekao, očekujem jednu dobru utakmicu u petak veče u Nišu - rekao je Marinović za klupski sajt.

Video: Trenutak za istoriju: Branko Lazić je ovim poenima postao najbolji strelac Zvezde u ABA ligi

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bule

    17. februar 2022 | 14:35

    A ZA koga igra NOSONJIN SIN avramovic ZA BORAC ili fmp

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA