Prva transfer bomba u Evroligi za sezonu 2022/23: Šejn Larkin ponovo u Španiji

 
  • 0

I vraća se u špansku ligu

Evroliga je na pauzi zbog nacionalnih kupova, ali ipak stiže velika vest iz najelitnijeg evropskog klupskog košarkaškog takmičenja - Šejn Larkin odlazi iz Efesa!

Kako prenosi "Mundo Deportivo" jedan od najboljih bekova u Evroligi postaće novi član Real Madrida od leta 2022. godine, kada mu ističe ugovor sa Efesom.

Ipak, ne pita se samo Real Madrid, već i bivši Larkinov klub Baskonija. Ekipa iz Vitorije se osigurala kada je američki bek odlazio iz tog kluba klauzulom da će Larkin moći da potpiše za neki drugi španski klub samo ukoliko Baskonija ne bude želela da ga potpiše.

Kako navodi španski medij, još uvek nisu dogovoreni svi detalji između "kraljevskog kluba" i igrača, ali je konačni dogovor veoma blizu.

Larkin je bio jedan od najznačajnijih igrača u pohodu Efesa na trofej evropskog šampiona, pošto je u sezoni 2020/21 u proseku beležio 15 poena po meču, a i ove sezone je na sličnom proseku.

Video: Bogdanovićeva poruka Bostonovim navijačima posle trojke: Ne čujem vas!

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA