Bogdanov "treš tok" sa navijačem Bostona: "Sad mu je valjda jasno kako se prezivam"

 
 ≫ 
  • 0

Srpski košarkaš imao je kratak verbalni "duel" sa fanom Seltiksa

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović  muški se potrudio da ga dobro upamte navijači Bostona, nije Atlanta dobila meč, ali je Srbin zablistao - upisao je ovosezonski rekord od 26 poena.

Bogdan je ubacio četiri trojke iz deset šuteva i bio permanentna pretnja za odbranu Seltiksa, otud je bio i interesantan domaćoj publici. Neki navijači domaćeg tima kao da su osetili da će srpski košarkaš, uz Janga, biti najveći problem za njihov tim pa su na momente pokušali da ga poremete, kao što je to bio slučaj u drugoj deonici, neposredno posle trojke našeg asa.

Bogdan je posle ubačenog šuta pogledom tražio nekog u prvim redovima, i kad ga je našao nasmejao mu se i gestikulacijom rukom mu poslao jasnu poruku.

Sitaciju je pojasnio na tviteru, jer mnogima nije bilo jasno kome je bila namenjena njegova poruka.

- Obično ne "tvitujem", ali ova situacija zaslužuje da se objasni jer je vrlo zabavna! Navijač Bostona me je pitao dok sam se vraćao u odbranu: "Hej, Bogi, kako se pravilno izgovara tvoje prezime?" Pretpostavljam da sada zna kako! - napisao je Bogdan.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA