Željko Obradović zna recept za Železnik: "Da ponovimo dobru igru iz utakmice sa Andorom"

 
  • 4

FMP je u prvom delu sezone namučio crno-bele

Košarkaši Partizana odigraće meč 20. kola ABA lige protiv ekipe FMP-a u Železniku, a pred poslednji meč u regionalnom takmičenju pre pauze za kup i reprezentativne obaveze svoje utiske izneli su trener ekipe Željko Obradović i mladi bek Uroš Trifunović.

Trener crno-belih istakao je da njegova ekipa treba da pruži igru kao što je to bio u slučaj u meču Evrokupa protiv Andore, ali takođe i ukazao poštovanje prema ekipi FMP-a koja je jedno od najprijatnijih iznenađenja ABA lige.

- Treba da nastavimo da igramo kako smo igrali u poslednjoj utakmici protiv Andore. FMP je ekipa koja je tokom cele sezone igrala veoma dobro i protiv nas su odigrali veoma dobru utakmicu. Sa maksimalnim respektom idemo u goste i da probamo da ono što je bilo dobro iz utakmice protiv Andore ponovimo i odigramo dobar meč - rekao je Obradović.

Mišljenje svog trenera deli i Uroš Trifunović. On je pohvalio protivničku ekipu, a kao cilj svoje ekipe naveo je fokusiranost od starta meča.

- Kao i uvek, jako neugodan protivnik za nas iako se nalaze u seriji poraza. I dalje je to ekipa koja je imala 10 pobeda u prvom delu takmičenja i poprilično nas namučila u prvom delu prvenstva na domaćem terenu. Treba da uđemo fokusirani u tu utakmicu, da se na ovom još jednom treningu spremimo i damo sve od sebe - istakao je Trifunović.

Partizan pred 20. kolo ABA lige ima učinak 15-3, dok je FMP na skoru 10-7, uz pet vezanih poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Partizan se gleda u Atlanti: Bogdan Bogdanović svima pokazao kako se bodri voljeni klub

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raca

    11. februar 2022 | 20:59

    A kako je Partizan prvi na tabeli ,e mučenici ,svi ih guraju na silu,neka ih ako vole hahahahaha .

  • Brane

    11. februar 2022 | 19:59

    Rumenko u pravu si kao protiv Mege😁😁😁😁😁😁😁😁😁Steta sto Srbi me pustaju tvoje najbolje navijace.😁😁😁😁😁😁😁 na utakmicu a i sta ce im tudjmanovci

  • Partizan je jedan

    11. februar 2022 | 16:16

    Sto na njih trosis bilo kakve reci? Cuti I ne pominji ih jer nisu vredi nikakve paznje. Izadji I zgazi konzervu kao zohara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA