Lebronov šou na biranju Ol-star tima: Uzeo Jokića i Luku "Medžika", pa umirao od smeha zbog Durenta i Hardena

Izuzetno zanimljiv izbor za Ol star timove

  • 0
Lebron Džejms, Nikola Jokić, Kevin Durent Printskrin: Youtube/NBA

Nikola Jokić će igrati u timu Lebrona Džejmsa na predstojećem NBA Ol-staru. Kapiteni su birali svoje timove, a "Džoker" je na kraju završio u timu "Kralja".

Lebron Džejms i Kevin Durent su birali igrače pred spektakl koji je na programu u Klivlendu 20. februara.

Jokić je izabran kao četvrti od strane Lebrona, koji je pre njega birao Janisa Adetokumba, pa Stefa Karija, a onda Demara Derozana.

- Moj sledeći izbor je... uzeću Džokera - rekao je Lebron kada su uz njega bili i Tej Jang i Endrju Vigins, koji su završili u timu Durenta, koji zbog povrede neće moći da nastupi na Ol-star utakmici.

Ipak, kao kapiten je odradio posao i izabrao ekipu, pa će njegova startna postava izgledati ovako: Džoel Embid, Džejson Tejtum, Dža Morant, Trej Jang i Endru Vigins.

Lebronov prvi pik za rezerve bio je Luka Dončić, koga je nazvao "Luka Medžik", dok je prvi izbor Durenta bio Devin Buker.

Interesantan je bio i kraj izbora, pošto su preostali samo Džejms Harden i Rudi Gober, a između njih je morao da izabere Durent.

KD nije želeo da izabere doskorašnjeg saigrača, koji je trejdovan u Filadelfiju, a pravdao se da mu je potreban visok igrač, te da se zbog toga opredelio za Gobera.

Lebron Džejms je umirao od smeha, pa je čak i pokrio lice u jednom momentu, a takođe su se smejale i legende koje su bile u studiju, Šekil O'Nil  i Čarls Barkli.

Pogledajte kako je izgledao NBA izbor za Ol-star:

Video: Asistencija kojom je ostvario tripl-dabl: Trojica na Jokića, a on lagano asistira za zakucavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA