"Neverovatna publika, nismo zaslužili ovako ubedljiv poraz": Trener Andore ponosan na svoj tim

David Edual ne misli da je njegov tim totalno podbacio

  • 1
davide edual Foto: MN Press

Košarkaši Andore stigli su na noge Partizanu sa dve zvučne pobede, senzacionalno su potukli Real u gostima, potom deklasirali Huventud kod kuće - ali u Pioniru nisu imali šta da traže.

Crno-beli su nošeni hukom sa tribina i na atomski pogon igrača ubedljivo porazili goste i ostali vosoko kotirani na tabeli A grupe Evrokupa.

Trener gostiju David Edual posle meča je kratko konstaovao da je njegov tim začuženo poražen, aloi nezasluženo ubedljivo na kraju.

- Očekivali smo ovakvu tešku utakmicu veceras, ovu neverovatnu publiku ovde. Borili smo se do kraja, ponosan sam na energiju svojih igrača, do poslednjih pet minuta smo bilo na deset poena, a na kraju rezultat možda ne govori realno stanje stvari. Moramo da gledamo dalje, da radimo, da se borimo… - rekao je Edual.

Video: Ovako je crno-beli Pionir pozdravio ulazak Tristana Vukčevića u igru: Uzavrela atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    9. februar 2022 | 22:54

    Neko ima ovakvu publiku u 'cipiripi' kupu a neko onakvu u eliti (skupila se rulja u crvenom i urlaju ko kako hoće i ko koliko može) 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA