Centar koga je Zvezda otpustila blista u Španiji: Ristić partijom karijere srušio Evroligaša

 
 
  • 20

Nova neverovatna partija srpskog centra

Dok Zvezda muke muči sa centarskom pozicijom, Dušan Ristić briljira u Španiji. Centar Fuenlabrade je u meču protiv evroligaške ekipe Baskonije imao monstruozno partiju u kojoj je zabeležio 27 poena i čak 10 skokova, čime je kumovao pobedi svog tima sa ubedljivih 84:70.

Kako vreme odmiče, Dušan Ristić se stvarno ističe kao jedna velika pogreška ekipe s Malog Kalemegdana koja mu nije pružila priliku da pokaže šta ume. Naprotiv, Zvezda ga je konstantno slala na pozajmice, a on je svaki put bio sve bolji i bolji.

On je već nekoliko puta pokazao da poseduje ogroman potencijal, u novembru je protiv Reala postigao čak 25 poena, dok je pritom dodao i pet skokova i tri asistencije. Da to nije slučajno, uvidela je i Baskonija, koja nije imala leka za ovu enigmu pod košem.

Da stvar bude još bolja, Ristić je tokom meča sa Baskonijom imao i sjajan šuterski učinak, pošto je bio na pogođenih 10 šuteva iz igre od 15, koliko puta je i šutirao.

Kada se sve sabere i oduzme, stvarno dobar rezultat srpskog centra, čija Fuenlabrada sada zauzima 15. mesto u ligi Španije.

Video: Ristić: Nikako da promaše trojku! U jednom trenutku smo mislili da su na šuterskom treningu!

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    6. februar 2022 | 23:08

    Ristic je Dzordan za Kuzmica, Cirbesa i Mitrovica. On je vrlo precizan, dakle procenat suta mu je sjajan. Uz to je domaci igrac, tih, skroman, vrijedan momak ali nazalost takav Zvezdi nije odgovarao. Nevjerovatno!

  • Old Delija

    6. februar 2022 | 21:28

    Dok je bio u zvezdi nije se satavljao sa kosem desilo se I sta sada, pljujte po upravi, licno mu zelim sve najbolje I da zaigra za reprezentaciju, nece biti ni prvi ni poslednji Koji je napredovao ili propao. 🤩🇷🇸

  • Milan

    6. februar 2022 | 22:42

    Sve stručnjaci u komentarima.Dusan Ristić je izmislio košarku i za Zirbesa i za Kuzmica...odličan košarkaš e sad sto stručnjaku vanserijskom za odbranu ne odgovara... A igramo najruzniju košarku u evropi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA