≫ 

Saša Obradović nije jedini: Mnoge svoje legende su navijači Zvezde dočekali kao neprijatelje

 ≫ 

Mučno je bilo bivšem igraču i treneru crveno-belih da pred "svojim" navijačima vodi ekipu dok su ga mnogi vređali i zviždali mu sa tribina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lepi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    20. februar 2022 | 19:10

    Vređao je i Partizan svoje legende, ali Zvezdina publika je baš, baš esktremna. Pošto će neko da pita koga su to vređali navijači Partizana evo nekih imena iz rukava a hvala bogu snimci se mogu i danas pronaći pa ko ne veruje neka se sam uveri. Svako ko košarku prati malo duže vrlo dobro zna. Elem, Đorđevića (kao igrača), Vujoševića (na početku njegovog poslednjeg mandata u Partizanu, tamo 2001, 2002 godina i to onim odvratnim skandiranjem koje su mu upućivali i navijači Zvezde), Divca, Gurovića ... Međutim, glavni problem je tu što se igrači i treneri koji su profesionalci i koji rade isključivo za novac i lični interes, često ničim izazvnai izjašnjavaju kao neki veliki navijači nekog kluba. Veliki navijači kluba su ceo svoj život verni tom svom klubu bez ikakvih drugih interesa. Ako si već deklarisan kao neki posebno veliki navijač nekog kluba, a ni ko te to nije terao, onda da bi izbegao vređanje to moraš i da pokažeš u praksi. Tu nema profesionalizma onda, nego majstore nemoj da potpisuješ prvi malo veći ugovor koji ti neki klub ponudi i da igraš partije života protiv kluba za koga si se deklarisao kao veliki navijač, potražuješ dugove isl. Nemoj da prelaziš iz Zvezde u Partizan ili obrnuto. Svrstao si se jednom u red navijača i to vatrenih ili kako su mnogi od njih izjavljivali patoloških, a onda sa aspekta navijačkog nerva ispadaš izdajnik. Ne znam šta tu tim igračima i trenerima nije jasno. Profesionalni igrači i treneri u praksi nisu i nikada ne mogu biti navijači.

  • Miki

    06. februar 2022 | 20:46

    To govori kakvi ljudi navijaju za Zvezdu.

  • Nero

    06. februar 2022 | 11:57

    Teodosić legenda Zvezde? Nadam se da se šalite...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA