Ko će sa Jokićem na Ol star: Tu je jedan momak sa naših prostora, dva velika iznenađenje i Bogdanov saigrač!

Nikola Jokić je dobio svoje mesto kao starter, a kapiteni Lebron Džejms na Zapadu i Kevin Durant na Istoku, odabraće svoje ekipe

  • 4
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Prve petorke NBA Ol star meča su već bile poznate, ali smo sada dobili i rezerve koje će takođe učestvovati na velikoj smotri zvezda u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Nikola Jokić je dobio svoje mesto kao starter, a kapiteni Lebron Džejms na Zapadu i Kevin Durant na Istoku, odabraće svoje ekipe.

Devin Buker (Finiks), Rudi Gober (Juta), Drejmond Grin (Golden Stejt), Donovan Mičel (Juta), Kris Pol (Finiks), Karl Entoni Tauns (Minesota), Džimi Batler (Majami), Darijus Garland (Klivlend), Džejms Harden (Bruklin), Zek Levin (Čikago), Kris Midlton (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston) i Fred Vanvlit (Toronto).

Garland i Vanvlit su verovatno i najveća iznenađenja, ali su u dosadašnjem delu sezone pokazali da vrede pažnje i da bi mogli da ulepšaju događaj koji će, kao i svake godine, biti veoma dobro ispraćen.

U startnoj postavi Zapadne konferencije pored Džejmsa iz Los Anđeles Lejkersa još su Nikola Jokić (Denver), Endrju Vigins (Golden Stejt), Stef Kari (Golden Stejt) i Dža Morant (Memfis).

U timu Istoka su Durent (Bruklin), Janis Adetokumbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Demar Derozan (Čikago) i Trej Jang (Atlanta).

Video: Denver bez Jokića ne može do pobede: Bogdanović srušio Nagetse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA