Velika briga: Jokić zaradio novu povredu, Denver bez Srbina nema pameti, a protiv Jute nije bilo ni sreće!

 
 ≫ 
  • 4

Tim iz Kolorada prati sve sa strepnjom!

Centar Denvera Nikola Jokić zbog povrede nije mogao da pomogne svojoj ekipi u duelu sa Jutom koji su Nagetsti tesno, sa 108:104, izgubili u NBA noći između srede i četvrtka.

Prvo su postojale naznake da Nikola zbog bolova u zadnjem delu leđa neće biti prisutan u poslednja dva okršaja, a sada su se strahovi Denvera i ostvarili, ali ne zbog toga, već zbog povrede nožnog prsta na desnom stopalu.

Jokić, zajedno sa Demarkusom Kazinskom i Aronom Gordonom, nije mogao da pomogne gostima koji su uspeli da se nose sa Jutom, da održavaju priključak tokom čitavog meča, ali na kraju nisu uspeli da prelome i slave.

U poslednjoj četvrtini, Denver nije dozvolio odvajanje, najviše su išli do minusa od sedam poena, ali u poslednjem minutu nisu uspeli da pokriju jedan posed razlike i čitava priča se završila porazom.

Brin Forbs, novo pojačanje Nagetsa, odigrao je je odličnu utakmicu, ubacio 26 poena uz 4/5 za tri poena, ali ga niko nije ispratio.

U Juti su sve pošteno razdelili, pa je Forest stigao do 18 poena, Konli je ubeležio 17, te Bogdanović i Gej po 15 poena.

Još uvek nije poznato da li Nikolu očekuje duža pauza, ali po poslednjim informacijama, moguće je da će propustiti i naredni susret.

Jokić je, jasno, srce i duša tima, pa bi njegovo odsustvo kada tim obitava na ivici plej-ofa nakon pedesetak utakmica bilo veoma rizično po dalji razvoj sezone Denvera.

Video: Pogledajte trenutak povrede Nikole Jokića: Samo je pao i uhvatio se za koleno, valjajući se u bolu

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. februar 2022 | 07:18

    Ma odmarali ga

  • TTelep

    3. februar 2022 | 07:48

    Tragedija i za Kolorado i za celu Ameriku, za Severnu Ameriku najviše. Srbija je ipak najviše pogođena, evo ja razmišljam da odem na bolovanje jedno dve nedelje. Godišnji sam potrošio dok sam se zbog Novaka jedio, zato sad idem na 65%. Sreća da je ono sa fudbalskim transferom u Milan prošlo kako treba, inače bih pukao.

  • Mare

    3. februar 2022 | 07:59

    Nije vredan da se pominje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA