Kris Pol i Džoel Embid igrači nedelje u NBA ligi

 
  • 2

Njihove ekipe nisu zabeležile nijedan poraz

Kris Pol, košarkaš Finiks Sansa, proglašen je za najboljeg igrača prethodne sedmice na Zapadu, dok je na Istoku to priznanje pripalo Džoelu Embidu, košarkašu Filadelfija 76ersa.

Pol je vodio svoje Sanse do četiri pobede u isto toliko mečeva, a nedelju je završio sa prosekom od 22,3 poena, 12,8 asistencija i 7,5 skokova. Najbolju poentersku partiju pružio je protiv Jute kada je ubacio 27 poena, dok je protiv San Antonija zabeležio čak 19 poena.

Sa druge strane Džoel Embid je u tri utakmice i tri pobede svoje ekipe u proseku beležio skoro 35 poena po utakmici uz gotovo 12 skokova i šest asistencija. Posebno dominatno izdanje pružio je protiv Nju Orleans Pelikansa kada je ubacio 42 poena.

Video: Bogdanovićeva mešalica, pa step-bek: Težak pogodak za pokretanje Atlantine lavine

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    31. januar 2022 | 23:21

    Jokicev denver ima 5 0

  • Vladimir

    1. februar 2022 | 07:29

    Voleo b da jokic bude MVP, mada ove godine je jaka konkurencija, igra dobro i LeBron i Stef Kari, i Buker i Pol i Durant i mnogi drugi kao sto je ovaj Embid za kojeg vec mnogi sada govore da ce 99% biti novi MVP.. zdravlje,sreca svima ali bi voleo da opet jokic uzme MVP titulu.. pa sad kako bude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA