Kobnih 120 sekundi i poraz za Jokića i Denver: Nikolin dabl-dabl ostao da visi u Los Anđelesu

 
  • 2

Dve trojke su otele Nategtsima trijumf

Košarkaši Denvera nisu uspeli da izguraju priču do kraja u NBA noći između utorka i srede pošto su poraženi od Klipersa u Los Anđelesu 87:85, a videli smo još jedan dabl-dabl od strane Nikole Jokića koji nije uspeo to da zaokruži i pobedom.

Denver je mogao da nastavi mini seriju, ali to nije bio slučaj. U jutrašnjem obračunu, Jokić je imao pomoć u vidu Arona Gardona, ali sada ni njih dvojica nisu uspeli da poguraju goste iz Kolorada.

Jokić je zavržio meč sa 21 poenom, 13 skokova i osam asistencija, dok je najefikasniji igrač meča bio upravo Gordon sa 30 poena i 12 skokova.

Video: Misterija za igrače Klipersa, gde je Jokić sakrio loptu?! Nikoline 2 magične asistencije u nizu

Klackalo se i Denver je imao bolju poziciju sve do 81:80, a onda su stigle dve trojke na dva minuta do kraja od kojih se Nagetsi nisu oporavili. Kofi i Batum su glavni protagonisti ključnog udarca.

Upravo je Kofi bio najefikasniji u svom sastavu sa 18 poena, a Džekson i Man su upisali po 13 poena.

Na kraju, Jokić je imao šut da vrati goste u prednost, a u poslednjoj desetinki je i Gordon pokušao, ali ništa nije ulazilo.

Denver i da lje ne uspeva da popuni roster, najnovnije vesti da je Čančar izgubljen na duge staze, a da Barton ne može da nastupi zbog kovid protokola, sigurno dodatno utiču na celokupni kolektiv.

Video: Delije su dočekale Ohija: Ubojiti napadač zvanično promovisan na Marakani

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA